Utställningar

Utställningar

Utställningar

På Fjällstugan finns det möjlighet att få titta på fina utställningar med verk av både kända och okända konstnärer. Tavlorna hänger på plats i entréplanet och på tredje våningen.

Öppettider: 
Månd – Fred kl 11.30 – 16.00
Söndagar kl 12.00 – 16.00
Lördagar stängt 

Vi byter konst omkring varje månadsskifte.

AKTUELL UTSTÄLLNING:

Juni 2022

Victor Solano
är född i Mexico City och har fotograferat i mer än 30 år. Sedan han började fotografera i 16 års åldern har han utvecklat och dokumenterat sin konst genom sina resor över olika delar av världen.

Han har en gedigen utbildning inom både digital och analog fotografi och har även jobbat inom reklambranschen. Även om han nu jobbar mycket digitalt, är hans passion att jobba med analog fotografi och han trivs bäst i mörkrummet.

Hans utställning här på Fjällstugan är en blandning av två projekt. Det första är en fotografisk resa genom Paris och vad staden har att erbjuda och det andra projektet är en geometrisk berättelse av hemstaden Jönköping där olika och välkända platser presenteras med hjälp av hans kamera. 

Juli – augusti

Annika Bertilsson
Jag har alltid sedan barnsben tecknat och målat. Men i olika perioder i livet har det inte funnits så stor plats för min hobby alltid. Livet ”knör” sig emellan, med barn, jobb och annat, vilket är helt naturligt. Var sak har sin tid.

De sista fyra åren har jag kämpat med utmattningssyndrom och varit periodvis sjukskriven. Det är nu de senaste två åren jag upptäckt att måleriet är en del av min väg tillbaka, min återhämtning och ett sätt att tanka ny energi. Stegvis efter ork och inspiration har jag målat mer och mer. När jag målar finns inte plats för oro och stress. Gissar att det är så för alla kreativa människor. 

Jag är född och uppvuxen i Bankeryd. Bor nu tillsammans med min man i Sandhem, sedan 2018, men bott i Mullsjö kommun i snart 11 år.

Det är ofta i de vackra omgivningarna runtomkring jag hämtar mina motiv bl.a.

hdrpl