Konfirmation

Konfirmation

Konfirmation i Fjällstugan

Du behöver inte kalla dig kristen för att gå och konfaläsa hos oss! Är du bara nyfiken på livet så är konfaläsningen något för dig som börjar åk 8 till hösten 2022. Under konfaläsningen tar vi upp de stora och svåra frågorna som de flesta människor funderar över ibland. Frågor om Gud, Bibeln, självbild, tro, tvivel, den kristna församlingen, relationer mm vilket du kanske inte så ofta får tillfälle att prata om i andra sammanhang. Vi är inte ute efter de perfekta svaren, inte heller den perfekta konfirmanden. Men vi tror att konfirmationen kan lära dig och oss något om oss själva, om andra och om Gud.

KONFALÄSNINGEN 2022/2023

Vi siktar på att träffas för konfirmationsläsning och fika på onsdagar kl. 16-18 med start den 14 september i Fjällstugan mellan september 2022 och maj 2023, men också åka på läger ihop med andra konfirmander, göra utflykter och ha riktigt roligt tillsammans!! 

INTRESSEANMÄLAN görs HÄR

Vi välkomnar sedan er, tillsammans med era föräldrar, till en första samling för mera information onsdagen den 7 september. kl. 19.00-20.30 i Fjällstugan. (Ny dag och tid)

Hoppas du hänger med på konfan och bjud gärna med dina kompisar! 

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till:

Kontaktpersoner:

Ebbe Andréasson, pastor och föreståndare

0736-42 57 85

ebbe.andreasson@fjallstugan.se

Bild från konfirmationen 26 maj 2019

Konfirmander 2018/2019 med sina ledare Maria Ahlriksson (pastor), Ebbe Andréasson (pastor) och Matilda Eriksson (ungdomsledare).

Under året har vi träffats i Fjällstugan för konfaläsning på onsdagar. Vi har också gjort andra saker ihop som att packa matpaket på SAM-hjälp till behövande, gått en Pilgrimsvandring tillsammans och träffat andra konfimander.