Aktuellt Sommarprogrammet

Aktuellt Sommarprogrammet

Se filmer från Sommarprogrammetklicka HÄR

Final på Sommarprogrammet 2022

Tack till alla medverkande och vår kära publik för 2022 års Sommarprogram på Fjällstugan, där vi fått mötas till många fina tillfällen. Ibland lite glesare samlingar men ibland också dubblerade samlingar och vid något tillfälle överfullt så att vi fått sätta ”lapp på luckan” av säkerhetsskäl.

Inledningen på Sommarprogrammet med Evangelistkvartetten utgjorde en fantastisk upptakt och det var då vi fick dubblera gudstjänsterna den 22 maj!

Tack också till alla frivilliga som ställt upp i gemenskapsgrupper, bild- och ljudtekniker och sist men inte minst alla som hjälpt till med ”Gemenskapsfika” i anslutning till varje programtillfälle. Även om antalet fikagäster varierat så har det varit en fin gest mot våra gäster att kunna erbjuda en stunds god gemenskap över en kopp kaffe!

Kollekterna visar på att publiken varit ovanligt generös och som därigenom kunnat bidra till hjälpändamål både på hemmaplan och i Moldavien där överskottet uppgick till närmare 75 tkr.

Nu tackar vi Gud för sommaren som varit och hoppas att vi skall få möta vår Sommarpublik även nästa år. Vi börjar planeringen för 2023 redan den 6 september!

Fjällstugan – Andreasförsamlingen – Jönköping
Nils-Erik Emme​
Programkommittén​
0705 91 00 16​

nils-erik.emme@telia.com