Sommarprogrammet 2024

Sommarprogrammet 2024

Sommarprogrammet 2024 på Fjällstugan

Även om det är ett antal månader kvar till sommaren 2024 så är vi på Fjällstugan i gång med att planera för Fjällstugans Sommarprogram för 2024.

Midsommarafton planerar vi med dans och lekar kring Midsommarstången för barn och familjer på eftermiddagen och avslutar med konsert på kvällen.

Preliminärt startar vi upp Sommarprogrammet söndagen den 26 maj och fortsätter sedan med program varje söndagskväll fram till finalen, som blir den 1 september. Även om det fortsatt återstår många detaljer i programmet kan vi redan nu lova att Gospel Stompers kommer att svara för sång och musik på finalen den 1 september.

Onsdagarnas program startar onsdagen den 12 juni och fortsätter sedan varje onsdag fram till och med onsdagen 14 augusti. Vi hoppas också att kunna erbjuda ”Gemenskapsfika” efter onsdagarnas program, som innebär möjlighet till fortsatt gemenskap kring en kopp kaffe.

Vi hoppas kunna presentera ett fullödigt Sommarprogram 2024 på traditionellt vis och hälsar alla välkomna till Fjällstugan för de olika samlingarna.

Nils-Erik Emme, smk i Rådet för Sommarprogrammet