Scout

Scout

Program HT-23

DatumProgramKommentar
7/9Uppstart: 100 meter eld
14/9Patrullkväll
21/9Lägereko från sommarens läger
28/9Inför hajken
5/10OBS! Ingen Scout
7-8/10HajkMer info kommer senare.
12/10Patrullkväll
19/10Sydkorea-kväll
26/10Hitta Vilse
2/11HöstlovOBS! Ingen Scout
9/11mer program kommer senare
16/11
23/11
30/11
7/12Avslutning
Vi samlas alltid kl 18:15 vid utescenen om inget annat har meddelats.
Ta på kläder efter väder för att kunna vara ute.

Intresseanmälan

Vi är jätteglada för att så många vill vara med i scouterna hos oss i Fjällstugan! Tyvärr har vi för tillfället lite ledarbrist. För att kunna bedriva en bra verksamhet måste vi därför ta in nya scouter i turordning när vi har möjlighet. Fyll i nedanstående intresseanmälan så kontaktar vi er när det finns möjlighet att börja!

Om scouterna i Fjällstugan

Terminerna är fulla med olika aktiviteter som t.ex. samarbetsövningar, knopar, hantverk, lekar, sjukvård, natur och mycket annat. Någon gång på hösten brukar vi åka på hajk och sova i vindskydd.

Vårterminen avslutas med scoutläger, med surrade kök, tält och matlagning över öppen eld och mycket skoj!

Scouterna gör unga redo för livet! Att vara scout är att uppleva äventyr tillsammans med andra i Sverige och världen. Du lär genom att göra och du växer genom utmaningar. Du får utveckla och leda dig själv och andra. I Scouterna får alla vara med, vi har ingen avbytarbänk och vi är schyssta kompisar.

Välkomna!

Åldrar:

Spårare: 8-9 år
För dig som går i klass 2-3
Upptäckare: 10-12 år
För dig som går i klass 4-6
Äventyrare: 13-15 år
För dig som går i klass 7-9

Equmenia-scout

(FD. SMU-scout)

Scouterna i Fjällstugan är en del av Equmenia-scout. Equmenia är en sammanslagning av Missionskyrkans, Metodistkyrkans och Baptistkyrkans ungdomsverksamheter.

Equmenia-scout är anslutet till Scouterna som är riksorganisationen för scouting i Sverige. Equmenias scoutverksamhet har ca 11 000 medlemmar mellan 6 – 25 år. Genom att bedriva scouting vill vi arbeta för att ha verksamhet där barn och unga får utveckla en tro, skapa en plats där alla blir sedda och förmedla budskapet att Jesus Kristus är Herre.

Medlemsavgift:

Medlemsavgiften är 250 kr/år. För familj 500 kr/år.

Avgiften betalas till Equmenias Swish: 123 249 45 32 eller Bankgiro: 827-6198. Märk betalningen med namn och personnummer för samtliga som betalningen avser. Vi följer skolåret och tar upp medlemsavgiften på hösten. I avgiften ingår också en försäkring. Medlemsavgiften gäller för alla Equmenia-aktiviteter i Fjällstugan.

Medlemsuppgifter:

Får du inte våra mailutskick med information om aktiviteter, hajker och läger? Då kanske vi inte har rätt kontaktuppgifter. Fyll i formuläret som du hittar här: Medlemsuppgifter

Får du ändå inte våra mail? Kontrollera så att de inte hamnar i skräpposten. Vi gör våra utskick från: scout@equmenia.fjallstugan.se

Kontaktperson:

Kårchef: Marcus Sjöholm
scout@equmenia.fjallstugan.se
073-041 72 69