Rekrytering

Rekrytering

Andreasförsamlingen Fjällstugan söker ungdomsledare!

Vi söker dig som vill göra skillnad för barn och ungdomar!
– Är du den vi söker?

Andreasförsamlingen Fjällstugan i Jönköping vill vara en församling där barn och ungdomar känner sig hemma och kan växa i sin tro. Vi söker nu dig som vill ha en meningsfull uppgift och samtidigt utvecklas i din ledarroll genom att vara med och ta ansvar samt leda och forma vårt barn- och ungdomsarbete. 

Vår församling
Vi är en församling med cirka 450 medlemmar, där flertalet är unga eller mitt i livet. Både församlingen och Equmenia Fjällstugan arbetar målmedvetet för att människor ska finna en tro, växa, leva och dela sin tro med andra. Vi har ett stort antal barnfamiljer i församlingen och alla barn, tonåringar och ungdomar utgör en viktig och central del i vår verksamhet.

Församlingen har sedan årsskiftet fått en ny föreståndare som tillsammans med vår omsorgspastor och vår musikledare utgör det arbetslag som du kommer att vara en självklar del av.

Vem vi söker
Att du har en personlig tro på Jesus ser vi som självklart. Du brinner för att skapa trygga relationer med barn och ungdomar som finns i vår närhet samt i det dela tro och livserfarenheter. Du är bekväm i din ledarroll och är inte rädd för att ta ansvar. Samtidigt har du förmågan att planera, genomföra och reflektera över de olika verksamheter som ingår i Equmenia. Tillsammans är ett ledord för hur du vill arbeta och då i samarbete med övriga ledare och anställda.

Utifrån dina gåvor och intressen hittar vi ett fokus i din tjänst som också möter de behov som finns i vårt arbete. Grundstenarna i vårt arbete är för närvarande tonår, konfirmation, scout, söndagsskola och barnkörer.

Kontakt
Är detta en tjänst som passar dig där du med hjärta och förmåga kan inspirera barn och ungdomar att växa i sin tro, då vill vi gärna prata mer med dig. Tveka inte att kontakta oss.

Skicka din ansökan via e-post till: ordforande@fjallstugan.se

Vi vill ha din ansökan senast den 10 mars 2024. Utdrag ur belastningsregistret uppvisas vid eventuell intervju.

Läs mer om församlingen HÄR