Barnkörerna Strössel och Rejoice

Barnkörerna Strössel och Rejoice

Strössel och Rejoice

VARANNAN TORSDAG KL 17.30 resp 17.15 (UDDA VECKOR)

Aktuellt:
Efter skärpta restriktioner har det beslutats att vi inte får ha fysiska möten inomhus, inte ens för barn födda 2005 och senare. Det innebär att vi i Strössel pausar vår verksamhet under resten av terminen. Vi hoppas kunna köra igång som vanligt igen i januari men vi får återkomma med info om uppstart när vi vet mer. 

Strössel kl. 17.30 och Rejoice kl. 17.15.

Datum för höstterminen: ——

Detta är en barnkör för barn från fem år och som gillar sång och musik. Vi träffas på tredje våningen torsdagar varannan vecka (udda veckor).

Det är många barn som vill sjunga :). Vi har därför två olika grupper, Strössel (femåringar – åk 3) och Rejoice (från åk 4 och uppåt).

Ett vanligt upplägg på övningarna är att vi börjar en liten stund tillsammans för att sedan fortsätta övningen uppdelat i grupperna. Vi övar fram till minst kl 18.15 och som längst kl 18.30, sluttiden kan alltså variera något och beror lite på hur många sånger vi har att öva igenom och hur det står till med orken och koncentrationen. De barn som går på scouterna som börjar 18.15 smiter naturligtvis i tid till detta! Med de mindre barnen brukar vi varva sånger med rytmik- och danslekar. Vi sjunger upp 2-3 gånger per termin på familjegudsjtänster i Fjällstugan och ibland någon annanstans också. 

Välkommen att vara med! Ingen anmälan behövs, det är bara att dyka upp om du är sugen på att sjunga!
 
/Anna, Camilla, Caroline och Åsa 
 

Kontaktperson:
Caroline Kamfors
strossel@fjallstugan.se

Jönköpingsgalan

StrösselPlus medverkade på Jönköpingsgalan den 22 april 2017 och fick stående ovationer efter att ha framfört Lalehs låt Goliat. Lyssna på inspelningen genom att klicka på bilden nedan.