Barnkörerna Strössel och Rejoice

Barnkörerna Strössel och Rejoice

Strössel och Rejoice

VARANNAN TORSDAG

Aktuellt:
Strössel (från 5 år –  åk 3) startar nu upp med övning utomhus. Vi ses vid scenen till vänster om kyrkan kl. 17.30-18.10. Det blir som vanligt sång, dans, rörelse och lek.
Start: 29/4 och därefter varannan vecka (udda veckor) förutom Kristi himmelsfärdsdag som istället blir v. 20. Sista tillfället innan sommarlovet blir 10/6.

Barnen behöver ha kläder efter väder. Vid regn ställer vi in. 
Välkommen!
/Caroline & Camilla

Rejoice (för åk 4-6) startar upp via programmet Teams. Vi sjunger gospel och pop till bakgrundsmusik. Ett roligt sätt att ”ses”. Övning inför ljudinspelning 13 mars och minikonsert i gudstjänst 2 maj. Så snart det går övar vi i Fjällstugan igen.
Start: 11/2 kl. 18.20 och därefter jämna veckor (förutom v. 14 som istället blir v. 15)
Välkommen!
Åsa & Anna
För mer info: anna.lennartsson@fjallstugan.se

——————————————————————————————————————————-

Detta är en barnkör för barn från fem år och som gillar sång och musik. Vi träffas på tredje våningen torsdagar varannan vecka.

Det är många barn som vill sjunga :). Vi har därför två olika grupper, Strössel (femåringar – åk 3) och Rejoice (från åk 4 och uppåt).

Ett vanligt upplägg på övningarna är att vi börjar en liten stund tillsammans för att sedan fortsätta övningen uppdelat i grupperna. Vi övar fram till minst kl 18.15 och som längst kl 18.30, sluttiden kan alltså variera något och beror lite på hur många sånger vi har att öva igenom och hur det står till med orken och koncentrationen. De barn som går på scouterna som börjar 18.15 smiter naturligtvis i tid till detta! Med de mindre barnen brukar vi varva sånger med rytmik- och danslekar. Vi sjunger upp 2-3 gånger per termin på familjegudsjtänster i Fjällstugan och ibland någon annanstans också. 

Välkommen att vara med! Ingen anmälan behövs, det är bara att dyka upp om du är sugen på att sjunga!
 
/Anna, Camilla, Caroline och Åsa 
 

Kontaktperson:
Caroline Kamfors
strossel@fjallstugan.se

Jönköpingsgalan

StrösselPlus medverkade på Jönköpingsgalan den 22 april 2017 och fick stående ovationer efter att ha framfört Lalehs låt Goliat. Lyssna på inspelningen genom att klicka på bilden nedan.