Musik på fjället

Musik på fjället

Hösten 2022 är över för Musik på fjället, men snart är det vår…

Tack till alla som kommit till våra konserter under hösten. Vi fick en flygande start med en jubileumskonsert, konsert nr 100, då Samuel Ljungblahd samlade storpublik, så vi fick avbryta biljettförsäljningen i förtid! Samuel bjöd på sig själv och vi fick uppleva en artist i toppform!


Den andra konserten med Tine Röjås samlade inte lika stor publik. Tine tillsammans med sin pianist, Nils-Peter Vaggelyr, presenterade Alice Babs sakrala material med temat A Sacred Tribute. Publiken fick lyssna till Tine, som utöver sångerna berättade om Alice Babs från barnsben till den världsartist hon blev. Tines fantastiska röst gav verkligen rättvisa åt tolkningen av bland annat de sånger som Duke Ellington skrev direkt åt Alice Babs.

Sista konserten för hösten blev en riktig nostalgitripp med Beatlesmusik för hela slanten. Även den konserten såldes slut och biljettförsäljningen fick avslutas i förtid! De fyra grabbarna (gubbarna?) i BeatUs gav allt på scenen och publiken verkligen njöööt av musiken. Även här fick vi i både ord och ton följa The Beatles från ”the very beginning”.

Lyssna på smakprov från höstens konserter HÄR

Nu ser vi fram emot våren 2023

Onsdag 22 februari kl 19.00 – Second Line Jazzband
Onsdag 29 mars kl 19.00 – Tina Ahlin och Trio X
Onsdag 19 april kl 19.00 – Kvinnoväsen, ett kvinnligt storband i litet format.

Mer information kommer efterhand, men prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du fortlöpande aktuell information. Anmälan nedan

Second Line Jazzband, Tina Ahlin, Trio X och Kvinnoväsen – våren 2023 till Musik på fjället

Prenumerera på nyhetsbrevet

För att inte missa någon information om Musik på fjället kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Abonnemang och lösbiljetter

Mer info kommer.

Smakprov från höstens konserter, klicka här

Artistgalleri, Samuel Ljungblahd, Tine Röjås och Nils-Peter Vaggelyr och BeatUs