Musik på fjället

Musik på fjället

Biljetterna släppta till Musik på fjället hösten 2024

I höst drar en ny säsong igår av Musik på fjället – Andreasförsamlingen Fjällstugans populära konsertserie. Just nu pågår planeringen för fullt inför de tre konserter som är inbokade i Fjällstugan i höst.  Musikupplevelser som vi kan lova att du inte vill missa! Ja, du förstår nog vad vi menar när höstens artister är följande:

Autumn soul 

Faith Kakembo och Anna Lennartsson med band
18 september (18:00)
Pris 275 kr

Jönköpingsbaserade duon Faith Kakembo (sång) och Anna Lennartsson (piano) står stadigt rotade i jazz- och soul-myllan. Här bjuder de på en variationsrik repertoar influerad av både pop och gospel. En sommarvarm upplevelse som garanterat ger energi.

Peace & love – från retro till nu

Karl Martindahl med band tillsammans med Fjällstugans egen kör under ledning av Julia Sigblad
16 oktober (19:00)
Pris 275 kr

Artisten Karl Martindahl odlar numera både grödor och musik som levebröd. I den här konserten tar han oss med på en resa från 60-talet och framåt och bjuder på en blandning av andras verk och egenskrivna låtar.

Second Line Jazz band

26 november (19:00)
Pris 275 kr

Västkustbaserade giganter inom jazzmusiken med en arena som sträcker sig långt utanför hemstaden Göteborg och ut i Europa. Nu kommer de till Musik på fjället och kommer som de själva uttrycker det att bjuda på “rivig jazz – från de franska kvarteren i New Orleans till dansklubbarna i Harlem”.

Köp biljetter till alla tre konserter för
750 kr

Om Musik på fjället

Musik på fjället är en del av Andreasförsamlingen Fjällstugans många musiksatsningar som alla numera går under samlingsnamnet Fjällstugan LIVE. Musik av olika karaktär och innehåll helt enkelt.

Musik på fjället har under 20 år bjudit Jönköpingsbor och tillresta på besök av omkring 600 uppskattade artister och musiker. Och fler blir det –  välkommen att uppleva musik med oss i Fjällstugan!

Har du tips och idéer till oss som jobbar med musiklivet i Andreasförsamlingen Fjällstugan? Hör gärna av dig till Julia Sigblad, musikledare i församlingen. 

Prenumerera på Musik på fjällets nyhetsbrevet

Du som inte redan får vårt nyhetsbrev och inte vill missa någon information om kommande konserter kan anmäla dig här: