Musik på fjället hösten 2023

Musik på fjället hösten 2023

Höstens konserter i Fjällstugan

OBS! Abonnemangsbiljetterna är slutsålda!

Köp biljetter HÄR

Köp biljett via Spira

Onsdag 27 september kl 19.00
Stengård Big Band

OBS! Slutsålt den 27 september!

Det finns än så länge biljetter till övriga konserter.

Storbandsmusik. Sinatra, Basie, Quincy Jones med flera

18 fullblodsmusiker spelklara på scen, med Sinatra och Basie original orkesterarrangemang från förlag i USA. I svarta kostymer! Och Patrik Lundström som förgyller med enastående sång! Njut av Fly Me To The Moon, Love For Sale, April In Paris, New York New York, The Lady Is A Tramp, Birth Of The Blues… med mera.

Stengård Big Band spelar originalarrangemang av amerikanska stjärnarrangörer som Nelson Riddle, Billy May, Neal Hefti och Quincy Jones.

Kapellmästaren är Johan Stengård, tenorsaxofonist med förflutet i många storband och en solistkarriär som spänner över många decennier. Han brinner för att storbandstraditionen skall leva vidare. Bandet består av ett gäng likasinnade musiker, både proffsmusiker och frilansande musiker, som vill spela originalarrangemang från USA.

Köp biljetter HÄR

Köp biljett via Spira

Torsdag 26 oktober kl 19.00 (OBS torsdag!)
Vivian Buczek Quartet

Jazz, blues och soul

Dynamisk, närvarande och spontan,Vivian Buczek, hyllad i Sverige som utomlands. Vivian äger scenen och hänför publiken med sin genuina färgstarka närvaro. Hon behärskar jazzens idiom med en ödmjuk självklarhet oavsett vad hon tar sig an och bär stolt vidare den kvinnliga jazzvokalens fackla.

Vivian har musiken djupt ner i själen och blodet då hon är uppvuxen i ett polsk/svenskt jazzmusikerhem där jazzen, bluesen, soulen och svänget flödade konstant och där denna genomgående röda tråd alltid har varit en ledstjärna i hennes uppväxt och musicerande.

Köp biljetter HÄR

Köp biljett via Spira

Onsdag 22 november kl 19.00
Monica Dominique och Andreas Hellkvist

Jazzstandards, visor, schlagers

En konsert, en upplevelse och ett lättsamt möte mellan två fantastiska musiker vid varsin klaviatur. Andreas Hellkvist med sin finaste Hammondorgel och Monica Dominique som tar plats vid flygeln. Ett de luxe-paket kan man lugnt säga. Vi får höra både pärlor ur Monicas och Andreas repertoar. Det blir jazzstandards, visor och kanske till och med någon schlager. Ett möte både i och utanför musiken.

Köp biljetter HÄR

Köp biljett via Spira

Nytt bokningssystem:

Nu lanserar vi vårt nya bokningssystem från Affärsdesign AB. Klicka på länken nedan och välj abonnemangsbiljett eller lösbiljett/er till de andra konserterna.
OBS! Var noga med att ange exakt mailadress vid beställningen.
Har du frågor om biljettbokningen, maila oss på musikpafjallet@fjallstugan.se så blir du kontaktad.

Köp biljetter HÄR

Efter genomfört köp får du en pdf-biljett till din e-postadress. Ladda ner biljetten och skriv ut den, eller visa den i telefonen vid insläpp.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Du som inte redan får vårt nyhetsbrev och inte vill missa någon information kan anmäla dig här:

Smakprov från vårens konserter, klicka här