Valborgsmässoafton

Valborgsmässoafton

Fjällstugan 30 april 2020 Valborgsmässoafton 21.00

Valborgsmässoafton på Fjällstugan firas traditionsenligt med vårtal, sång och brasa!

Fjällstugans café är öppet från klockan 18.00 fram till 21.00.
Kvällen inleds kl 21.00 med sång av den ekumeniska kören, som består av sångare från Bymarkskyrkan, Dalvikskyrkan och Fjällstugan.

Årets vårtalare är Daniel Grahn, tidigare chefredaktör för tidningen Dagen och numera generalsekreterare för Erikshjälpen. Daniel är genuin smålänning med rötter ifrån Kulltorp, Gnosjö kommun, men numera boende i Habo.

Under kvällen kommer insamling att ske till förmån för fotbollsprojektet i Moldavien, som är ett hjälpprojekt mellan Hallby Fotboll, Fjällstugan och Hisingstorpsskolan. Man kan ge sitt bidrag kontant i kollektboxar, som reflexklädda ungdomar går runt med, eller Swisha till Swish-nummer
123 056 91 11, märkes Fotboll.

Brasan tänds, förutsatt tjänlig väderlek. Till glädje för alla hundägare och miljön så förekommer det inget fyrverkeri.

Klockan 22.00 börjar ungdomarnas konsert ”Komma hit”, dit alla är välkomna till musik och gemenskap. Då medverkar Mikaela Simonsson, artist, låtskrivare och producent från Jönköping. Hennes musik är jordnära och ärlig och inbjuder publiken till en magisk och tidlös resa.

Fjällstugans Sommarprogram 2020 distribueras fr o m Valborgsmässoafton och omfattar samlingar varje söndagskväll och varje onsdagseftermiddag med början söndagen den 24 maj och final söndagen den 6 september.