Sommarprogram 2022

Sommarprogram 2022

Vi kan nu presentera planeringen av Sommarprogrammet för 2022 på Fjällstugan där vi som församling, Andreasförsamlingen, inbjuder till ett stort antal offentliga samlingar. 

Söndagskvällarnas program startar söndagen den 22 maj kl 18.00, då den välkända Evangelistkvartetten medverkar och sedan fortsätter programmet varje söndagskväll till och med söndagen den 4 september, som utgör Sommarfinalen med Gospel Stompers som medverkande.

På onsdagar, kl 15.00, startar Sommarprogrammet den 15 juni med Kjell Larsson som kåserar kring sin bok ”Alla vill leva länge men ingen vill bli gammal” och därefter varje onsdagseftermiddag till och med den 17 augusti då Bo Rybrand och Bertil Svensson berättar och visar bilder från resa till Ecuador och med temat ”Till jordens yttersta gräns”.

På Midsommarafton blir det konsert kl 19.00 med trubaduren Ingemar Olsson som artist. Biljetter, 100 kr, kan bokas i formulär nedan.

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till Fjällstugans Sommarprogram och hoppas att pandemin då skall ha klingat av så att vi kan mötas och träffas under någorlunda normala förhållanden. Inför varje samling kommer vi att mer utförligt presentera respektive program, dels på Fjällstugans hemsida och dels i lokalpresssen.