Sommarprogram

Sommarprogram

OBS! UTSÅLT!!!
Sommarkonsert med
Gospel Stompers i Fjällstugan söndag 12 sept kl 18.00 

Vi hade gärna erbjudit en traditionell sommarfinal på Fjällstugans sommarprogram, men år 2021 är inte ett vanligt år. Till följd av coronapandemin har vi under lång tid haft restriktioner för samlingar, vilket hindrat oss på Fjällstugan att presentera ett sommarprogram som traditionen bjuder.

Men nu kan vi erbjuda 100 biljetter till anvisade sittplatser till sommarkonsert med Gospel Stompers. Tyvärr sätter rådande restriktioner gränsen till 100 personer, vilket vi beklagar. För ordningens skull krävs det biljett, för att vi ska kunna organisera publiken med anvisade platser till en kostnad av 100 kr per person.

Räkna med att biljetterna tar slut snabbt och det gäller ”först till kvarn”.

Biljetter bokas genom kontakt med Sven Gustafsson: mobil, sms eller mejl. Mobilnummer: 073-716 04 36 för sms eller telefonbeställning.
E-post: svengust.46@gmail.com
Betalas till ”Musik på fjället” via Swish 123 626 68 03, eller bankgiro 776-1570 vid biljettbeställning. 

OBS! Biljetterna hämtas från kl 17.00 i Fjällstugan i samband med konserten.

Vi beklagar den begränsade tillgången på biljetter, vilket kan betyda att biljetterna är slut redan efter någon dag, men vi tar vårt ansvar för att i möjligaste mån förhindra smittspridning i linje med Folkhälsomyndighetens råd och anvisningar. Skulle restriktionerna lätta före den 12 september kommer vi att utöka antalet biljetter.

Under konserten kommer vi också att ta upp kollekt till förmån för Fjällstugans nya ljudanläggning samt hjälparbetet i Moldavien.