Vi söker en musikledare

Vi söker en musikledare

Vi är en församling inom Equmeniakyrkan på 450 medlemmar med mycket vilja och kompetens. Vi vill vara en öppen kyrka främst för människor på Västers höjder men också för andra i Jönköpingstrakten. Vi vill vara en församling med rötter och tradition, men också med mod att ompröva och välja nya vägar. Öppenhet är ett riktmärke vilket också uttrycks i församlingens vision och riktningsdokument.

Vi söker dig som vill vara en del i arbetet med att Andreasförsamlingen ska vara en oas i Jönköping där människor kan utforska och växa i sin tro på Jesus Kristus. Du blir en del i en medarbetarstab där vi tar vara på vars och ens olika förmågor och gåvor

Ditt uppdrag är att leda och forma församlingens och Equmenias musikaliska verksamhet som körer, lovsångs- och ensemblegrupper samt olika musikprojekt. Du planerar för gudstjänster och andra samlingar där sången och musiken har en viktig plats. Du hittar och lyfter andra att växa i sina musikaliska gåvor. Du planerar ditt arbete tillsammans med våra pastorer och ungdomsledare och leder genomföranden med våra olika musikgrupper och ideella musiker. Har du någon form av teologisk utbildning ser vi det som en merit! 

Vi tror att du som söker är…

… en person som har musikutbildning från högskola eller folkhögskola, alternativt rik erfarenhet av musicerande i församling

en person som är trygg i din tro och kan dela den med andra

… en person som har en teologiskt förankrad syn på sång och musik

… en ledargestalt och som kan vara ”spindeln i nätet”, inspirera och lyfta fram musiker i församlingen.

—-

Anställningen omfattar upp till 40% i dialog med dig, tillträde under första kvartalet 2023.

E-posta ansökan med personligt brev och CV till personalutskottets Sofia Einarsson på: einarssonsofia@gmail.com
Sista ansökningsdag 4 december.

För mer information kontakta Jakob Olofsson, musikrådet, på tel.nr. 0707-902348 eller församlingens föreståndare Ebbe Andreasson 0736-42 57 85.