Vi öppnar upp på ett nytt sätt!

Vi öppnar upp på ett nytt sätt!

Välkommen till Fjällstugan!

Höstterminen har tagit sin början och vi ser nu förutsättningar att öppna upp kyrkan på ett nytt sätt. 

För att ge fler möjlighet att fira Gudstjänst på plats i Fjällstugan kommer vi från och med 13 september att fira två Gudstjänster varje söndag, kl 09:00 och 10:30. Gudstjänsten kl 10:30 kommer också att livesändas via hemsidan på samma sätt som gjorts tidigare.

Målsättningen är att de båda Gudstjänsterna skall vara så lika som möjligt. Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv vilket för närvarande innebär att vi får samlas max 50 personer i kyrksalen och sitter med avstånd mellan varandra. Vi har tyvärr inte möjlighet att samlas till kyrkkaffe efter Gudstjänsten. 

Vår söndagsskola Himlatoppen, TipTop och Skytops kommer att starta sina samlingar den 13 september kl 10:30 på olika platser. Viktigt att du som förälder tar del av viktig information kring det HÄR. Vårt övriga barn- och ungdomsarbete startar också upp under de kommande veckorna.

Tyvärr har vi tvingats ställa in vårt sommarprogram och höstens konsertserie ”Musik på fjället”. För aktuell information om alla våra övriga samlingar och grupper hänvisar vi till vår kalender och till menyn ”Mötesplatser” här på hemsidan. 

Än en gång varmt välkomna till Fjällstugan!