Digitalt kyrkfika

Digitalt kyrkfika

Kyrkfikat varar max 50 min med start kl.11:00. Vi börjar i storgrupp så att alla är på plats. Största delen av tiden är vi indelade i smågrupper och har trevliga samtal över vårt fika. I den mindre gruppen presenterar vi oss för varandra, kanske något om hur vi har det och delar tankar eller frågor om dagens gudstjänst. Avslutningsvis återsamlas vi kort i storgrupp.
Syftet är att även när gudstjänsten sänds digitalt skapa möjlighet för oss gudstjänstbesökare att mötas över en fika. Vi tror att om restriktionerna för fysiska samlingar blir långvariga är detta en viktig möjlighet att träffas i samband med gudstjänstfirandet. Kanske till och med få lära känna fler lite bättre.
Praktiskt du skapar ett ZOOM-konto och när kyrkfikat startar går du in till Andreas-församlingens ZOOM-prenumeration via länken (skickad i mail från Ebbe Andréasson. Vill du vara med men saknar länken till Zoom kan du maila ebbe.andreasson@fjallstugan.se). Vi som är inloggade syns i varsin ruta och kan prata med varandra, men vid kyrkfikat delas vi slumpmässigt i smågrupper med 4-6 personser kyrkkaffe.
Vi ses på det digitala kyrkfikat!