Komma Hit

För dig som gillar caféhäng med livemusik, bön och lovsång

content/bilder/komma-hit/komma-hit-logo.png

 

 

Komma Hit är ett musikcafé som arrangeras några lördagar per termin.

Kontaktpersoner
Gunnel Noreliusson

Program hösten 2018


8 sept kl 19.00 i Allianskyrkan. Särkilt inbjuden är du som är Ny i stan!

content/bilder/equmenia/JonasSandwallKonstert180908.JPG

Varmt välkommen till en konsert med Jonas Sandwall och hans band, Ravens and Doves. 

Obs! Allianskyrkan i Jönköping
Vi vill välkomna dig som är helt ny i stan eller bott här i flera år för en kväll med bra musik, god gemenskap,andakt och fika. Konserten är helt gratis och det är kyrkorna i stan som tillsammans med Bilda som anordnar kvällen. 
Kom förbi träffa nya vänner och hör vad som händer resten av hösten i kyrkorna.


22 sept kl. 19.00-  "MIAH"

Inträde 50:- inkl fika.

content/bilder/komma-hit/Miah.jpg

MIAH kommer ursprungligen från Malmbäck men bor nu tillsammans med sin familj i Hovslätt utanför Jönköping. Musik har alltid varit en stor och självklar del av hennes liv, så länge hon kan minnas har hon stått på scen och sjungit. MIAH har lett flera olika körer, studerat musik och sjungit i alla möjliga sammanhang. För några år sedan började dock en dröm på riktigt pocka på hennes hjärta – nämligen att få skriva mer egen musik och framförallt spela in sina egna låtar. Våren 2017 blev denna dröm verklighet. Då spelade hon in låten ”That’s when we all come falling down” och kom med i länsfinalen i musiktävlingen P4 Nästa med den låten. Efter vinst i länsfinalen blev hon även uttagen att delta i riksfinalen och där kom hon på en andra plats. Låten har efter tävlingen spelats på P4 i hela Sverige och har även varit med som utmanare till Svensktoppen. Musiktävlingen P4 Nästa blev starten på en musikalisk resa som MIAH länge drömt om. Hon har nu spelat in flera låtar och är ute och spelar lite överallt. Just nu är hon tillsammans med två andra artister, som också har sitt ursprung i Malmbäck, aktuell med låten ”Back on our streets”. Med den låten vann de länsfinalen av P4 Nästa i maj tidigare i år och är nu ett av åtta bidrag som ska delta i riksfinalen i slutet av augusti.


27 okt kl. 19.00 - Kören "Instrument of praise" under ledning av Faith Kakembo 

Inträde 50:- inkl fika.

content/bilder/komma-hit/InstrumentOfPraise.JPG

Kören har funnits i snart 20 år och är en ekumenisk kör! Vi älskar Gud och vi älskar gospel! Genom texterna vill vi förmedla Guds budskap om kärlek och hopp!  


1 dec kl. 19.00  - "Korsbandet"

Inträde 50:- inkl fika.

content/bilder/alpha/equmenia/Korsbandet.jpg

Korsbandet är en samansättning som bildades runt 2012 då de flesta av bandets medlemmar studerade ihop på Tekniska Högskolan i Jönköping. Sedan dess har bandet gjort spelningar runtom Jönköping. De som är med och spelar är Daniel Ståhlgren, Erik Lagerstedt, Daniel Källman, Josefin Liljegren, Isak Danell och Christopher Rosman. Namnet ”Korsbandet” var det Simon – en tidigare bandmedlem- som nämnde vid ett övningstillfälle. Daniel Källman hade opererat sitt knä och gick med kryckor, då tyckte Simon att det var passande med ”Korsbandet” som bandnamn. Namnet syftar inte enbart till Daniels knä, utan symboliserar även medlemmarnas kristna tro.