Tonår

Aktuellt: Terminsupptakt för vt-18 är den 19/1


Program vt -18 (programmet kommer fyllas på)

19/1 - Pulkaåkning. Medtag helst något att åka på. Samling vid Fjällstugan som vanligt.

26/1 - ImprovisationsteaterFredagar 19.30 

Kl 19.30 på fredagar ses tonåringar som går i 7:an och uppåt i Fjällstugan för att umgås, ha sjukt kul, spela spel och leka knasiga lekar. Det kanske låter som en fritidsgård för många men det som gör Tonår till något man absolut inte vill missa är att vi lär känna och får hänga med Jesus! 

Kl. 22.00 har vi alltid en andakt i kapellet på ca. 30 min. Efter det är programmet slut men man kan ändå hänga kvar om man vill.

Varmt välkommen! 

//Tonårsledarna 

 

Om du har frågor och funderingar, tveka inte att höra av dig!

Kontaktperson Gustaf Kvarnvik, 0709-16 24 28,

Följ Tonår på Instagram: @tonarfjallstugan

 content/bilder/alpha/equmenia/TonarTavlingskvall.jpg

Challenge 17/18


content/bilder/alpha/equmenia/Challenge1718.JPG

Nu känns vintern kanske lite avlägsen, men vi laddar redan inför snöns ankomst och vi tänker njuta av den genom att åka på skidläger till Trysil den 28/12-3/1!

Detta är ett läger för dig som är 13 år eller äldre (född -04 eller tidigare). Vi tror att detta läger kan vara tilltalande för ALLA! Oavsett om du har åkt mycket skidor, lite skidor eller aldrig åkt skidor är du välkommen att åka med. Läger är ett perfekt tillfälle att lära känna nya människor från nya platser. Dessutom får du på detta läger (förutom fantastisk skidåkning och nya vänner) fundera över de viktigaste frågorna i livet. Vem är jag? Varför finns jag till? Finns Jesus och behöver jag honom i mitt liv? Tillsammans med varandra får vi fundera och reflektera kring svaren på dessa frågor. Vi gör detta läger tillsammans med varandra och tillsammans med Gud. Vi kallar vårt skidläger för Challenge. Ordet Challenge betyder utmaning. Det kan vara en utmaning att både ge sig ut i skidbacken och att fundera samt leva i tron på Gud. Är du redo att utmanas, både i backen och i din tro?

Tider: Vi kommer att åka från Jönköping den 28 december och är tillbaka den 3 januari. Mer information om exakta tider kommer i ett följebrev.

Plats: Vi kommer bo på Törbergets Samfunshus som ligger ca 20 minuters bussresa från Trysil. Vi kommer att bo på madrasser på golv, så medtag sovsäck, kudde och lakan.

Pris: Lägeravgift: 3800 kr, inklusive anmälningsavgift 500 kr. I detta ingår mat, boende, resa och liftkort (1500-1800kr). Anmälningsavgiften på 500 kr betalar du direkt när du anmäler dig, den övriga avgiften på 3300 kr ska vara betald senast 15 december. Du kan hyra utrustning, mer info om pris för det i foldern och i anmälningsformuläret. Du betalar till Equmenia Fjällstugan (SMU Andreaskyrkan) genom Swish (123 618 59 79) eller bankgiro (827-6198). Märk din betalning med Förnamn Efternamn Trysil

Om du inte har möjlighet att följa med ersätts inte anmälningsavgiften om inte sjukintyg eller särskilda skäl kan uppvisas.

Sista anmälningsdagen är 26 november!

ANMÄL DIG HÄR  eller genom att lämna in foldern direkt till Gustaf. 

Folder Trysil