Andreasbladet

Aktuellt från Andreasförsamlingen i Jönköping.

Mars-konsert på Fjällstugan med ”Reinforced Jazzquartet”

Publicerad: Måndag 4 Mars 2019

Efter en mycket uppskattad uppstart på vårens konsertserie, musik på fjället, vill vi nu signalera för konserten, onsdag den 27 mars kl 19.00.

Då gästas vi av Johan Sundström Jazzquartet, som denna gång är förstärkt, så det blir fem duktiga musiker som kommer att presentera ett program under temat ”Nordiskt ljus”.

Musikerna består av Johan Sundström, kontrabas, Knut-Inge Grösland, piano, David Willermark, trummor, Gustav Dalemo, saxofon och slutligen Mikael Dalemo, elgitarr.

Johan Sundström är en synnerligen skicklig kontrabasist, som presterar snabba slingor på basen i tävling med den snabbe pianisten och som dessutom kan framkalla näst intill celloliknande ljud på basen. Gustav Dalemo, 21 år, är trots sin ringa ålder en verkligt duktig saxofonist som med känsla för melodiös jazz erbjuder publiken en njutbar musikstund. Precis som Mikael Dalemo på sin elgitarr framkallar en finstämd känsla med sitt instrument.

För den som vill tjuvlyssna på deras musik så finns den att lyssna på via Youtube där Gustav Dalemo Jazzquartet bland annat har en timslång konsert inspelad i S:t Nicolai Kyrka i Lidköping. Klicka i så fall HÄR

På Fjällstugan blir det alltså möjlighet att få njuta av deras musik live.

Publiken utlovas en minnesvärd musikupplevelse med några av landets ledande musiker. Insläpp 18.40 till konsertlokalen på Fjällstugan.

Program och biljettbeställning HÄR

Tillbaka

Senaste artiklarna

Mars-konsert på Fjällstugan med ”Reinforced Jazzquartet”

Publicerad: Måndag 4 Mars 2019

Efter en mycket uppskattad uppstart på vårens konsertserie, musik på fjället, vill vi nu signalera för konserten, onsdag den 27 mars kl 19.00.

Läs mer...

Är du vår nya pastor?

Publicerad: Tisdag 5 Februari 2019

Är du den som Gud kallat till att leda vårt växande ungdomsarbete i Andreasförsamlingen Fjällstugan i Jönköping?

Fjällstugan, högt belägen på västers höjder i Jönköping, har utvecklats till en unik mötesplats. Här pulserar livet sju dagar i veckan, med allt från spädbarnsmusik, barnkörer, söndagsskola, scouter, tonårssamlingar, konfirmationsgrupper, ungdomssamlingar, bibelstudier, Alpha, bönegrupper till gudstjänster i olika former. Läs mer HÄR

Frukostföreläsning 23 mars - alla välkomna!

Publicerad: Söndag 13 Januari 2019

23 Mars kl 9.00-11.30

"Det kunde varit jag" med Karin Alnervik - En systers tankar om psykisk ohälsa. Karin berättar om hur det var för henne att växa upp och följa en kär brors psykiska sjukdomsförlopp över tid. 

Läs mer...