Andreasbladet

Aktuellt från Andreasförsamlingen i Jönköping.

Israeltoner i sång och musik

Publicerad: Fredag 9 Augusti 2019

På söndag, 1 september kl 18.00, gästas Fjällstugan av en grupp låtskrivare som medverkar under temat ”Israeltoner”.

Hösten 2017 reste en grupp musiker och låtskrivare, totalt 20-tal deltagare,  till Jerusalem och Betlehem för att på plats hämta inspiration för att skriva låtar. Dels baserade på egna livserfarenheter och dels på de miljöer som de besökte kombinerade med aktuella upplevelser och intryck av Israels heliga platser.

På Fjällstugan får publiken möta följande personer från gruppen som var med på Israelresan. Anna Lennartsson (församlingsmusiker i Andreasförsamlingen), Sara Wittgård, Helena Gatås, Frida Elmgren, Elina Wetterud Nordell, Anna-Lena Hägg, Fredrik Sturzenbecker samt Rickard Gunnargård. Här kommer de att tillsammans eller i olika konstellationer framföra material som de skrivit och komponerat.

Sommarprogrammet finansieras genom kollekt och där överskottet går till hjälpprojekt i Moldavien såväl som till Hela Människan i Jönköping och deras arbete bland behövande.

Tillbaka

Senaste artiklarna

Tron är för mig en sommaräng

Publicerad: Fredag 9 Augusti 2019

På söndag, 18 augusti kl 18.00, gästas Fjällstugan av  FA Husband från Nässjö, som medverkar under temat ”Tron är för mig en sommaräng”. 

Läs mer...

Från säckpipa till dragspel

Publicerad: Fredag 9 Augusti 2019

På onsdag, 21 augusti kl 15.00, gästas Fjällstugan av Sabina Henriksson från Hökerum då hon kommer att medverka under temat ”Från säckpipa till dragspel”.

Läs mer...

Minns du sången

Publicerad: Fredag 9 Augusti 2019

På söndag, 25 augusti kl 18.00, gästas Fjällstugan av sångare och musikanter som presenterar ”Minns du sången” under ledning av Anders Jaktlund.

Läs mer...