Andreasbladet

Aktuellt från Andreasförsamlingen i Jönköping.

FINAL i Sommarprogrammet med Evangelistkvartetten

Publicerad: Fredag 9 Augusti 2019

På söndag, 8 september kl 18.00, är det final på Fjällstugans Sommarprogram 2019. Då medverkar Evangelistkvartetten, som är välkänd i stora delar av Sverige. Och Evangelistkvartettens medverkan på Fjällstugan utgör också finalen på deras sommarturné.

Kvartetten har sjungit tillsammans i snart 20 år och har bestått av Dan-Inge Olsson, Mats Gunnarsson, Jan Erixon och Carl-Olov Hultby. Dock har Mats Gunnarsson lämnat kvartetten under 2018 och ersatts av Göran Klemetz.

Nuvarande besättning utgörs av Dan-Inge Olsson, Sösdala, som arbetar som är utbildad musikdirektör och arbetar som resande sångare och evangelist. Han är kvartettens 1:e tenor, pianist och musikalisk ledare.

Göran Klemetz, Falun, är 2:e tenor. Han är läkare, men också varit lärare men har hela livet brunnit för andlig sång och musik. Han har medverkat i många kampanjer och deltagit ibland annat Gospelkören och sextetten Credo.

Jan Erixon, Älvängen, 1:a bas, har medverkat som evangelist ända sen tonåren. Mest känd som talare, men också alltid uppskattad som sångare. Jans Nytt Liv-kampanjer och hans arbete i Ryssland har betytt mycket för många.

Carl-Olov Hultby, Sala, 2:a bas, också han evangelist sedan ungdomstiden. Har talat i många kampanjer och konferenser och ägnat mycket tid åt mentorskap för yngre pastorskollegor. Carl-Olov har också bidragit med flera sånger till kvartettens repertoar.

Finalen på Fjällstugans sommarprogram brukar samla fullt hus, så publiken uppmanas att komma i god tid.

Sommarprogrammet på Fjällstugan finansieras genom kollekt och där överskottet går till församlingens hjälpprojekt i Moldavien och till Hela Människans verksamhet i Jönköping.

Tillbaka

Senaste artiklarna

Tron är för mig en sommaräng

Publicerad: Fredag 9 Augusti 2019

På söndag, 18 augusti kl 18.00, gästas Fjällstugan av  FA Husband från Nässjö, som medverkar under temat ”Tron är för mig en sommaräng”. 

Läs mer...

Från säckpipa till dragspel

Publicerad: Fredag 9 Augusti 2019

På onsdag, 21 augusti kl 15.00, gästas Fjällstugan av Sabina Henriksson från Hökerum då hon kommer att medverka under temat ”Från säckpipa till dragspel”.

Läs mer...

Minns du sången

Publicerad: Fredag 9 Augusti 2019

På söndag, 25 augusti kl 18.00, gästas Fjällstugan av sångare och musikanter som presenterar ”Minns du sången” under ledning av Anders Jaktlund.

Läs mer...